Čo vám prinesie inteligentná záhrada

admin / 06.05.2021

So smart technológiami sa stretávame takmer v každej oblasti nášho života. Inteligentné spotrebiče, telefóny a hlasom ovládaná domácnosť vám prinesú mnoho komfortu v každodennom živote. Pozrime sa na to, ako môžete smart prvky využívať aj v záhrade.

Exteriér domu

Kosenie trávnika po zime

admin / 17.03.2021

Správna starostlivosť o trávnik po zime, je veľmi dôležitá a určuje kondíciu trávnatej plochy na ďalšie mesiace. Ako prvýkrát kosiť a načo si dávať pozor, aby sa vám počas roka odmenila svojím krásnym vzhľadom?

Exteriér domu

Drevo v záhrade jedinečným spôsobom dotvorí jej vzhľad

admin / 11.01.2021

Krása prírodného materiálu, akým je drevo, sa do exteriéru doslova pýta. Drevo v záhrade vynikne a skrášli jej vzhľad. Môžete ho pritom použiť pri tvorbe mnohých prvkov. Pre inšpiráciu si prezrite nasledovné tipy.

Exteriér domu

Údržba záhradného jazierka počas roka

admin / 04.08.2020

Jazierko je príjemným spestrením dizajnu záhrady a navyše do nej prinesie ďalší ekologický prvok. Aj keď si vyžaduje menej starostlivosti a času ako záhrada samotná, pravidelnú údržbu netreba zanedbávať. Najviac pozornosti si vyžaduje na jar a na jeseň pred zazimovaním.

Exteriér domu

Posedenie na terase po celý rok

EK, Prodom / 05.03.2020

Terasa je miesto, kde si každý rád zrelaxuje alebo sa poteší z návštevy priateľov. Najčastejšie ju využívame v teplých mesiacoch. Môžete tu však sedieť aj v zime. V nasledujúcom článku vám poradíme, ako si spríjemniť posedenie na terase počas celého roka.

Exteriér domu